نقشه محل برگزاری نمایشگاه، کارگاه و همایش |

محورهای همایش
1- ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی
1-1-تاریخچه در ایران و جهان
2-1- مصرف شکلات، قهوه و جایگاه آنها در سبک زندگی
2- ارزش غذایی و جایگاه آنها در سبد غذایی مردم
3- ابعاد بهداشتی و درمانی
1-3- اثرات مفید برای سلامتی
2-3-عوارض مصرف و بیماریهای ناشی از آنها
4- صنایع غذایی مرتبط
1-4- استحصال و فرآوری محصول
2-4- ترکیبها و فرآوردهها
3-4- صنایع مرتبط در ایران و جهان
4-4- کنترل کیفی و استانداردسازی
5- ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات، قهوه و شیرینکننده های طبیعی
1-5-فرآوردههای پریبیوتیک، پروبیوتیک و سینبیوتیک
6- شیرین کننده ها و شیرینی جات ایرانی
1-6- گز، باقلوا، سوهان، مسقطی و ...
2-6- خرما، عسل، شیرهی انگور، شهد توت و ...
7- اقتصاد و تجارت
1-7-کارآفرینی و اشتغالزایی
2-7- خودکفایی و وابستگی
3-7- واردات و صادرات
4-7-گردش مالی
8-زیست شناسی
1-8- گیاهشناسی
2-8- ابعاد سلولی و مولکولی
3-8- جنبههای بیوشیمی، فیزیولوژی و سمشناسی
9- کشاورزی و تولید محصولات مرتبط
1-9- کشت و زراعت در جهان
2-9- امکان سنجی کشت گیاهان مرتبط در ایران
10- سایر موارد مرتبط
|