صنعت تولید شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی یکی از بزرگترین بخشهای مربوط به علوم و صنایع غذایی است. مصرف این محصولات طی سالهای اخیر در ایران با رشد چشمگیری مواجه شده است. در راستاي ارتقاي دانش و پژوهش، همايش ملّي شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی، در پی آن است که متخصصان حوزه های مختلف مرتبط با شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی و نیز فرآورده های حاصل از آنها را در همایش گرد هم آورد و ضمن ارتباط با صنایع و آشنایی با مشکلات آنها، پژوهش های چند سال اخیر در این حوزه را ارائه نماید، همچنین با تمرکز بر جنبه های اقتصادی این موضوعات، به کارآفرینی و اشغال، استانداردسازی، تولید محصولات جدید و صادرات فرآورده های آنها نیز کمک نماید. این همایش، در تاریخ 22 آبانماه 1398 همراه با کارگاه و نمایشگاه اسناد تاریخی مرتبط و غرفه های ارائه محصولات،با مشارکت شایسته دانشمندان و محققان، نهادهاي اجرايي و فعالين بخش خصوصي در دانشگاه اصفهان با موضوعات ذيل برگزار ميشود. از عموم اندیشمندان، پژوهشگران، استادان دانشگاهها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و صاحبان دانش، تجربه و حرف مرتبط با محورهای همایش دعوت میشود در این همایش شرکت نمایند و به ارتقاء دانش، پژوهش، اشتغال و بهرهوری این عرصه استراتژیک کمک نمایند. اميداست این همایش بتواند بستری مناسب در راستاي ارتقاي دانش و پژوهش و بهرهگيري از ظرفيتهاي ارزشمند ملّي در عرصه شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی و ارتقای سلامت همه جانبه جامعه اسلامی در جهت دستيابي به حيات طيبه بهويژه در زمینه تغذیه مطلوب باشد.