این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
صفحه اصلی
برنامه تفصیلی همایش
درباره همایش
معرفی همایش
محورهای همایش
پوستر همایش
تاریخ های مهم
شورای سیاست گذاری همایش
کمیته علمی همایش
کمیته اجرایی همایش
هزینه ثبت نام
هزینه شرکت در همایش
راهنماي پرداخت هزينه ثبت نام در همايش
ثبت نام و ارسال مقاله
ISC
سیویلیکا
مقالات برگزیده
راهنمای ثبت نام
ثبت نام در همایش
ورود به سامانه کاربران
راهنمای نگارش مقالات همایش
فایل خام جهت ارسال مقاله
نحوه ارائه مقاله
راهنمای آماده سازی پوستر همایش ملّی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
نمونه پوستر برای راهنما به کاربر
پوستر خام
اسامی افراد ارائه پوستر
ایده های دانشجویی(شوکوشو و بیوپیچ)
فراخوان ایده های دانشجویی
راهنمای بیوپیچ(Bio Pitch)
فرم خام شوکوشو
کارگاه های جنبی همایش
کارگاه های جنبی همایش
راهنمای ثبت نام در گارگاه ها
ثبت نام جهت برگزاری کارگاه
فرم خام فرم درخواست برگزاری کارگاه
سامانه ثبت نام در کارگاه های جنبی همایش
اسکان
اسپانسر و قرارداد غرفه نمایشگاه
نمایشگاه عرضه و فروش محصولات
نحوه حمایت
بسته حمایتی
پيوند ها
دانشگاه ها
سامانه ها
همایش های برگزار شده قبلی
خدمات
نقشه سايت
اطلاع رسانی
اخبار
پرسش هاي متداول
راه ارتباطی
تماس با ما
پیشنهادات
نظر سنجی
گالري عکس
نقشه محل برگزاری نمایشگاه، کارگاه و همایش
شورای سیاست گذاری همایش
کمیته علمی همایش
کمیته اجرایی همایش
عضویت در همایش
ثبت نام در همایش
سامانه کاربران همایش
پیگیری مقاله
سامانه داوران
سامانه داوری مقالات
ارتباط با ما
تماس با ما
پیشنهادات
آمار بازدید
بازدید امروز : 0
بازدید کل : 141104
کاربران آنلاین : 0
بازدید این صفحه : 1606
>
.:
عنوان فایل :
راهنمای آماده سازی پوستر همایش ملّی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
فرمت فایل :
PDF
حجم فایل :
756 کیلو بایت