همایش ملّی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی برگزار شد همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده هاي طبيعي با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد رهبري در دانشگاه، مديران ارشد و پژوهشگران از سراسر کشور، در محل تالار آويني دانشگاه اصفهان برگزار شد.
تقدیر از مقاله، ایده و پوستر برتر ایده منتخب به همایش: اپلیکیشن دیکافه: محمدصالح محمدی، سید میثم حسینی
مقاله برتر ارسالی به همایش: اعتبارسنجی روش اندازهگیری کافئین در نوشیدنی قهوه با کمک طیف سنج تحرک یونی: دکتر مرضیه معین فرد، شیما تقوی، پانیذ خالوکرمانی، دکتر علی شریف
پوستر برتر در همایش: تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiae و کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا: غفور امینی، دکتر مجید آقاعلیخانی و سحر کرامتی