نقشه محل برگزاری نمایشگاه، کارگاه و همایش
صفحه اصلی > محورهای همایش
.: محورهای همایش


محورهای همایش

1- ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی
   1-1-تاریخچه در ایران و جهان
   2-1- مصرف شکلات، قهوه و جایگاه آن‌ها در سبک زندگی


2- ارزش غذایی و جایگاه آن‌ها در سبد غذایی مردم

3- ابعاد بهداشتی و درمانی
   1-3- اثرات مفید برای سلامتی
   2-3-عوارض مصرف و بیماری‌های ناشی از آن‌ها

4- صنایع غذایی مرتبط
  1-4- استحصال و فرآوری محصول
  2-4-  ترکیب‌ها و فرآورده‌ها
  3-4- صنایع مرتبط در ایران و جهان
  4-4- کنترل کیفی و استانداردسازی

 

5- ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات، قهوه و شیرین‌کننده های طبیعی
1-5-فرآورده‌های پری‌بیوتیک، پروبیوتیک و سین‌بیوتیک

6- شیرین کننده ها و شیرینی جات ایرانی

1-6- گز، باقلوا، سوهان، مسقطی و ...

2-6- خرما، عسل، شیره‌ی انگور، شهد توت و ...

7- اقتصاد و تجارت
  1-7-کارآفرینی و اشتغال‌زایی
  2-7- خودکفایی و وابستگی
  3-7- واردات و صادرات
  4-7-گردش مالی

 8-زیست شناسی

  1-8- گیاه‌شناسی
  2-8- ابعاد سلولی و مولکولی
  3-8- جنبه‌های بیوشیمی، فیزیولوژی و سم‌شناسی

 

9- کشاورزی و تولید محصولات مرتبط
1-9- کشت و زراعت در جهان
2-9-
 امکان سنجی کشت گیاهان مرتبط در ایران

 

10- سایر موارد مرتبط