نقشه محل برگزاری نمایشگاه، کارگاه و همایش
اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

کارگاه های جنبی همایش ملّی شکلات، قهوه و شیرین کننده ­های طبیعی برگزار شد

کارگاه های جنبی همایش ملّی شکلات، قهوه و شیرین کننده ­های طبیعی در روز قبل از همایش برگزار شد



 " ارزیابی کیفی و بهداشتی شکلات، قهوه و فرآورده های مرتبط از منظر استاندارد ملّی ایران "

مدرس: مهندس مریم خجسته





" آموزش شکلات دست ساز سلامت محور"

مدرس: ریحانه بنکدار






" قهوه: از مزرعه تا فنجان" به انضمام "کاربرد شیرین کننده های طبیعی"

مدرس ها: مهندس بهروز سلیمانی، مهندس میثم حسینی



بازگشت1398/08/21
نظرات کاربران
تاييديه : تشخيص عامل غير انساني    
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !